Yală-18cm Încuietoare inteligentă Dittom, Control și monitorizare prin aplicație TTLOCK,, Cititor amprentă, Panou Touch iluminat, Alarmă , Sonerie, NFC, Card magnetic, Parolă

600,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Smart Home, Smart Security - Design Premium, construcție premium pentru locații premium 
Yala Dittom nu necesită cablare ci funcționează cu baterii, control și monitorizare la distanță prin Bluetooth , confirmare vocală, cititor amprentă. Se poate oferi acces temporar prin coduri și cheie magnetică RFID și prin aplicația telefonului de la distanță. Aluminiul extrudat asigură o construcție robustă, reține 100 amprente care se pot modifica oricând, panou Touch cu Backlight, Cod acces, Alarmă anti-forțare, Sonerie, Alarmă baterie slabă.

Accesul se realizează prin amprentă, cod sau card. Musafirii pot primi o invitație bluetooth sau un cod de access permanent sau temporar. Pentru soluționarea problemelor nedorite, se poate trimite o invitație bluetooth sau un cod pentru o singură deschidere.
 
Sistemul hotelier
Sistemul hotelier de control acces este conceput pentru a putea automatiza regimul de cazare AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc, nefiind nevoie de întalnirea cu clientul pentru predarea și primirea cheilor de acces. Invitația bluetooth și codul de acces pot fi generate conform perioadei de cazare. Firma de curățenie beneficiază de acces ciclic sau permanent cu interval orar. Istoricul de accesări poate fi vizualizat direct din app IOS și Android.
 
Sistemul office 


Sistemul office de control acces oferă posibilitatea proprietarului de a închiria spațiul comercial și a oferi chei virtuale oricând și de oriunde, direct din app IOS și Android. Angajatorul poate permite accesul ciclic sau permanent cu interval orar și poate vizualiza oricând istoricul de accesări. Angajatul se poate bucura de un acces rapid direct cu telefonul
Aplicația pentru Smartphone-uri TTLOCK, gratuită în App Store și Play Store, este cea mai bună aplicație de centralizare și comandă la distanță a  dispozitivelor Smart. 
TTLOCK App oferă o experiență extraordinară cu aparatele inteligente de uz casnic, inclusiv prize inteligente, lumini inteligente, aparate de aer condiționat, umidificatoare  etc. 

CARACTERISTICI GENERALE  : 


Tip produs Yală
Tip yală Cu amprentă
Material Aluminiu
Culoare Negru
Conținut pachet 2 x carduri, 2 chei, schemă montaj, broască electrică, opritor broască, ax broască, yală, șuruburi montaj
Smart DaDETALII UȘĂ 


Tip ușă Interior (pentru uși cu grosime cuprinsă între 35mm-55mm)
Material ușă Aluminiu/ lemn/PVC
Tip deschidere Partea dreaptă/stângăCARATERISTICI TEHNICE

Backset 50 mm
Interax 60 mm
Tensiune alimentare 6 V

DIMENSIUNI
 

Lungime broască

180 mm

Dimensiune broască  adâncime

70 mm

Grosime

22 mm

Greutate

2 Kg

Detalii

Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review